Estetică corporală

Există posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de procedee în funcție de necesitate:

Cavitație (40kHz): activează metabolismul la nivelul corpului, îndepărtează celulita, îmbunătățește elasticitatea pielii, crește flexibilitatea musculară și activează metabolismul celular.

Ultrasunetele (1 MHz): reduce liniile și ridurile, îmbunătățește calitatea pielii, aceasta devenind mai fină. Totodată înmoaie trombusul, regenerează celulele organismului, îmbunătățește metabolismul, stimulează circulației sângelui și a limfei, forma corpului și mărirea sânilor.

Vacuum și Radiofrecvența: crește temperatura locală eficientizând consumul de grăsime. Excesul de grăsime și toxine sunt apoi eliminate din organism prin glandele sudoripare și limfă, iar ca efecte complementare: se activează metabolismul, sporește circulația sângelui și a limfei. Elimină, înmoaie și dizolvă grăsimea pentru a se atinge scopul dorit: pierderea în greutate și controlul obezității.

Mezoterapie virtuală și fototerapie: Bio foton este o tehnică cosmetică, non – chirurgicală care oferă o serie de beneficii estetice. Fotonul bio utilizează o tehnologie numită ,,micro curent ’’ prin care un nivel scăzut de energie electrică este ușor ,,livrată’’ la zona de tratament, în scopul de a declanșa reacții chimice favorabile la nivelul pielii.
Tratamentul cu bio fotoni oferă o serie de beneficii fiind eficient pentru: îmbunătățirea tonusului muscular facial, ridicarea sprâncenelor, întinerirea pielea, reducerea apariției liniilor fine și a ridurilor, îmbunătățirea circulației faciale, netezirea și hidratarea pielii.
Aceasta tehnică se utilizează și în tratamente medicale și de fizioterapie. Tehnicile actuale sunt de mare succes și tratează o varietate de afecțiuni, inclusiv paralizia.

Lumina colorată sau lumina de fotoni: Lumina colorată este un spectru continuu, care variază de la 510nm la 1200nm, emite lumina laser și poate vindeca eficient o mulțime de boli de piele.

Presoterapie: presupune drenarea grăsimii către sistemul limfatic pentru a fi eliminată. Datorită funcțiilor sale acest aparat acesta poate să lucreze asupra mai multor afecțiuni în același timp.

Electrostimulare: acționează în profunzime astfel încât rezultatul final va fi de relaxare, reglare a circulației sangvine, activare a metabolismului, stimulează secreția de anticorpi, echilibrarea hormonilor feminini, activarea creșterii și regenerării țesutului mamar, diminuarea stratului de grăsime și tonifiere a pielii.

Tunel cu infraroșii: Este o saună profesionistă, cel mai frecvent utilizată în centrele de înfrumusețare pentru împachetări corporale. Succesul său se datorează rezultatelor remarcabile obținute împotriva celulitei și a grăsimii.