Programul SENSO Beauty Rejuvenation

Software-ul SENSO Beauty Rejuvenation a fost conceput pentru a facilita un proces de relaxare profundă, folosind posibilități subtile de remodelare vibrațională ale dispozitivelor QUEX ED, QUEX S, Eternale, Indigo, SCIO și Eductor.

A fi conștient de tiparele de la nivel subconștient este fundamental pentru a putea să facem schimbări în viața noastră. Adevărata frumusețe vine din interior și atunci când ne simțim bine cu noi înșine, radiem acea frumusețe spre exterior.

Învățând să renunțăm la tiparele de gândire și credințele care sunt atât de înrădăcinate în noi prin mediul și educația noastră zilnică, începem să reformăm și să creăm noi modele optime și armonioase de gândire, care vor avea o influență benefică asupra emoțiilor noastre.

Software-ul SENSO Beauty Rejuvenation folosește imagini ghidate și compoziții atent orchestrate și utilizează tonurile ancestrale Solfeggio pentru a susține stările meditative, de relaxare, de liniște interioară, de armonie.

Această tehnologie de vârf este prima de acest gen care lucrează prin relaxarea mușchilor care provoacă linii faciale, riduri și modele de viață nesănătoase, adresându-se în același timp sistemelor, tiparelor, credințelor interne care creează tensiuni și stres.