Frecvență Timewaver / Timewaver Acasă

Frecvență Timewaver / Timewaver Acasă

Terapia cu frecvență și variațiile acesteia de ex. Stimularea cu microcurent (MST), Electrostimularea craniană (CES), Stimularea transcraniană (TCS) și Terapia cu curent galvanic (GCT) sunt câteva forme de terapie sistemică și își are originea în zona vindecării alternative și poate fi înțeleasă ca un bioenergetic. balansare. Fundamentele acestui tip de abordare a terapiei sistemice, cum ar fi medicina de câmp informațional, precum și terapia cu frecvență, terapia cu energie și meridiane, pe baza Medicinei Tradiționale Chineze (MTC) și Ayurveda.

Aflați mai multe
Biorezonanța magnetică celulară - (Sanza-Santerra)

Biorezonanța magnetică celulară - (Sanza-Santerra)

Terapia cu dispozitive Sanza (Santerra) este o formă de terapie neinvazivă care utilizează câmpul electromagnetic pulsat (PEMF) pentru a transmite semnalul, frecvența direct către sistemul nervos simpatic și parasimpatic cu posibilitatea de a crește sau reduce intensitatea acestuia de la 30 la 10.000 microTesla. , prin 4 categorii de terapie (Vital, Relax, Sleep și Sport).

Aflați mai multe
Bemer

Bemer

Terapia BEMER este o terapie fizică vasculară, de mare importanță în prevenire și vindecare, care are ca efect îmbunătățirea microcirculației, durată lungă de acțiune, fără efecte secundare. Dispozitivele BEMER generează un câmp electromagnetic pulsatil prin care este introdusă în organism o formă specială de semnal care stimulează activitatea vasomotorie.

Aflați mai multe