brainLight®

brainLight®

BrainLight Systems® s-au distins (din 2012 până în prezent) cu premiul: „Cel mai bun produs al anului” în Germania și includ programe aplicate audio-vizuale mentale și multisenzoriale, având rezultate deosebite în regenerarea sănătății, prin reducerea stresului și creșterea performanța creierului. Descoperă puterea BrainLight® și eliberează adevăratul potențial al minții tale.

Aflați mai multe
SCIO / QUEX S - SENSO

SCIO / QUEX S - SENSO

În prezent este unul dintre cele mai performante dispozitive de analiză, terapie și reducere a stresului, folosind principiul Biorezonanței Electro-fiziologice cu Bio-feedback. Acesta detectează stări și sechele din trecut, condițiile prezente, precum și afecțiunile pentru care clientul are unele predispoziții.

Aflați mai multe
Genius

Genius

Aplicația Genius Insight este un instrument unic, care utilizează analiza amprentelor vocale, fiind unul dintre cele mai cuprinzătoare programe de terapie holistică de pe piață astăzi.

Aflați mai multe
Matematica inimii

Matematica inimii

Aflați mai multe
Tachyon

Tachyon

Când au fost descoperite pentru prima dată în 1990 de David Wagner, cuvintele tahion, tahionizare și tahionizare erau teorii abstracte. Prin ani de muncă sârguincioasă, cercetare și educație, aceste teorii complexe au fost legitimate și cuantificate și au intrat în sistemul principal de asistență medicală din întreaga lume. David Wagner a recunoscut că atunci când acest flux natural de energie tahionică este întrerupt sau un sistem energetic este fragmentat într-un sistem biologic, sistemul începe să eșueze. Lucrarea sa a dovedit, de asemenea, că un flux tahionic surogat, sub forma unui material tahionizat, unește și hrănește sistemul, oferindu-i energiile necesare pentru a reveni energetic la întregime și sănătate și, dacă este posibil, corpul fizic ar urma și vindecarea și echilibrul. ar fi restaurat. S-a demonstrat că materialele tahionizate promovează negativitatea - un termen fizic care identifică mișcarea de la boală, haos și dezordine la echilibru, sănătate și ordine. În termeni simpli, materialele tahionizate promovează recuperarea rapidă și restabilirea echilibrului biologic optim care poate genera o sănătate radiantă.

Bio-Core

Bio-Core