TimeWaver Frequency / TimeWaver Home

Terapia cu frecvență și variațiile acesteia de ex. Stimularea cu microcurent (MST), Electrostimularea craniană (CES), Stimularea transcraniană (TCS) și Terapia cu curent galvanic (GCT) sunt câteva forme de terapie sistemică și își are originea în zona vindecării alternative și poate fi înțeleasă ca un bioenergetic. balansare. Fundamentele acestui tip de abordare a terapiei sistemice, cum ar fi medicina de câmp informațional, precum și terapia cu frecvență, terapia cu energie și meridiane, pe baza Medicinei Tradiționale Chineze (MTC) și Ayurveda.

Frecvența Time Waver nu numai că implementează conceptul de succes al lui Nuno Nina în detaliu, dar a extins opțiunile terapeutice prin combinație cu tehnologia dovedită Time Waver Information Field. Tehnica Time Waver Analysis este capabilă să determine frecvențele din Câmpul Informațional, de care celulele organului au nevoie pentru a-și reconstrui performanța și a reveni la o colaborare coerentă, în orice moment, găsind fundalul bolilor în minciuna emoțională, mentală și chiar mai profundă. zone și rezolvați-le acolo.

Pentru ca corpul, organele și celulele sale să poată comunica eficient cu câmpul informațional, trebuie să găsim o limbă care să fie vorbită și înțeleasă de ambele părți. Cuvintele acestui limbaj sunt frecvențe electrice. Acţionează direct asupra proceselor biofizice ale celulelor şi le conduc după modelul de organizare al câmpului informaţional. Dacă stăpânești limbajul celular individual al frecvențelor electrice, poți reorganiza procesele celulare.

Cu toate acestea, acest limbaj nu poate fi complet standardizat. Într-adevăr, fiecare organ are propriul său spectru de rezonanță

frecvențele, dar care frecvență atinge rezultatul dorit în cazul specific individual, trebuie determinate în momentul curent. În acest scop, trebuie să aveți acces direct la Câmpul Informațional (Akashic Records / Quantum Field). De multe ori este necesară și o secvență dinamică de frecvențe, care trebuie actualizată constant datorită reacției corpului și a câmpului său.

 Poate fi aplicat cu sau poate sprijini următoarele terapii: Reducerea stresului; Durere; Psihicul; Creier și nervi; Probleme cu somnul; Răni și răni; Digestie; Detoxifiere; Homeopatie și Naturopatie; Cardiovascular; Infecții; Piele; Frumuseţe; Sport și fitness.