TimeWaver Pro / TimeWaver Mobil

 Conceptul conform căruia Conștiința joacă un rol activ în toate domeniile fizice este cunoscut încă de la începutul cercetărilor în domeniul fizicii cuantice. O parte importantă a acestui concept este că chiar și conștiința este un fel de forță care creează constant o realitate pe care o percepem cu toții din posibilitățile infinite ale dezvoltării fizice. Bazele modelului TW Pro/Mobil (dispozitive și software) provin din cunoașterea interacțiunilor minții și materiei obținute în fizica cuantică pe baza tezei că conștiința poate interacționa cu procese tangibile. Conform înțelegerii TW, conștiința are un rol cheie în forma descrisă de comunicare cu Câmpul Informațional (Înregistrările Akashice).

Pentru a susține un tratament holistic

Analiza și echilibrarea câmpului informațional se referă la zece niveluri ale unui om, cum ar fi corpul fiziologic, nivelul de frecvență, electricitatea și energia corpului la nivel biofizic și nivelul informațional pur. Se extinde la psihic și conștiință ca niveluri care pot avea o influență asupra stării noastre holistice.

Stimularea proceselor de reglementare în Domeniul Informaţional

Time Waver Pro analizează în Câmpul Informațional privind Nivelurile Energetice (cu electroni) și Nivelurile Conștiinței (cu fotoni), ce informații noi pot servi pentru a restabili un echilibru sănătos la aceste niveluri. La fel ca în analiză, Time Waver își propune să transfere informații noi, de ex. sub formă de modele de vibrație, către Câmpul Informațional prin intermediul interfeței (dispozitivului) fizică cuantică. În acest fel, dezechilibrele ar trebui compensate și echilibrate în Câmpul Informațional. Acest lucru poate fi comparat cu aportul unui remediu homeopat. În ambele cazuri nu are loc un proces biofizic, dar organismul ar trebui să primească informații despre tulburări și posibila rezolvare a acestora. Astfel, lucrul cu Time Waver poate fi denumit și „Homeopatie computerizată”.

Aceste analize Time Waver nu se referă la corpul fizic ca în diagnosticul medical. Medicina câmpului informațional se bazează în schimb pe teoria câmpului informațional care interacționează fizic și mental descrisă aici; punctul de plecare pentru controlul tuturor proceselor tangibile, energetice și psihice din acest model. Time Waver vrea să vă ajute să luați în considerare umanul ca întreg, de la minte la structura celulară! Pentru că credem că un om este mai mult decât doar părțile lor analizabile separat.

Baza de date a TW Pro/Mobil conține peste 600.000 de intrări (frecvențe) specifice pentru uz personal și de afaceri. Modulele disponibile în software-ul dispozitivelor sunt: Analiză de bază și specifică, Aura, Cardio, Roata de antrenament, Puncte de energie, Undă geno, Sunete, Meridiane, Coerență de organ, Linia temporală, Genetica undelor, Screeningul undelor.