Suplimente nutritive FinClub
  1. Bine ați venit la FinClub, poarta dvs. de acces către suplimente nutritive excepționale concepute pentru a vă ridica sănătatea și bunăstarea. Misiunea noastră este simplă: să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate, susținute de știință, transparență și un angajament față de vitalitatea dumneavoastră.

De ce să alegeți suplimentele FinClub?

La FinClub, înțelegem că sănătatea este cel mai valoros bun pe care îl avem. De aceea, nu am precupețit nici un efort în formularea suplimentelor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate, eficacitate și siguranță. Iată ce ne diferențiază pe piața suplimentelor naturale:

⋅ Ingrediente premium - Ne aprovizionăm numai cu cele mai bune ingrediente, dovedite clinic, de la furnizori de încredere din întreaga lume. Fiecare componentă este atent selectată pentru puritatea, potența și bio-disponibilitatea sa, asigurând eficacitate maximă;
⋅ Formule științifice - Suplimentele noastre sunt dezvoltate de o echipă de cercetători cu experiență, nutriționiști și experți în sănătate, care sunt dedicați creării de formule care oferă rezultate reale. Fiecare produs este susținut de cercetări științifice și teste riguroase pentru a-i garanta eficacitatea;
⋅ Transparență și trasabilitate - Credem în deplină transparență atunci când vine vorba de produsele noastre. De aceea, oferim informații detaliate despre fiecare ingredient, inclusiv sursa acestuia, procesul de fabricație și standardele de calitate. Cu FinClub, puteți avea încredere că ceea ce este pe etichetă este exact ceea ce obțineți.
⋅ Soluții cuprinzătoare - Fie că doriți să vă susțineți sistemul imunitar, să vă creșteți nivelul de energie, să îmbunătățiți funcția cognitivă sau să promovați starea generală de bine, FinClub vă spunde la fiecare dintre aceste nevoi. Gama noastră diversă de suplimente satisface o varietate de nevoi de sănătate, asigurând că există ceva pentru fiecare.


Iată câteva tipuri de suplimente nutritive pe care le puteți găsi pe site-ul nostru:

⋅ fin Mycelcaps (AHCC) – Ingredientul principal sunt ciupercile ”Shiitake, cunoscute ca „Perla ciupercilor” în Asia de câteva secole, considerată o ciupercă apreciată cu valoare nutritivă ridicată. Este sursa multor substanțe benefice organismului și are o influență pozitivă asupra funcției sistemului imunitar;
⋅ fin Balancegluco Caps – Ingredientul principal este „Gymnema sylvestre” care este o plantă de lupin tropicală care crește în părțile centrale și de sud ale Indiei. Numele hindus „gurmar” înseamnă „distrugător de zahăr”. Aceste capace ajută la menținerea metabolismului, a nivelului de zahăr din sânge și a nivelului lipidelor din sânge;
⋅ fin Chloretabs – Ingredientul principal sunt algele de apă dulce ”Chlorella Pyrenoidosa, care ajută la curățarea organismului, contribuind la eliminarea substanțelor nocive din organism, de aceea sunt potrivite de ex. pentru persoanele care urmează diete de curățare sau țin post;
⋅ fin Detoxis - Conține nouă extracte de plante, care influențează pozitiv digestia, activitatea ficatului, vezicii biliare și rinichilor. Ele susțin detoxifierea organismului și sunt utile în contextul tratamentelor de curățare.


Experimentați diferența pe care o poate face nutriția premium în viața dumneavoastră cu suplimentele excepționale FinClub. Indiferent dacă vă străduiți să obțineți o sănătate mai bună, o performanță îmbunătățită sau pur și simplu un sentiment mai mare de bunăstare, suntem aici pentru a vă sprijini la fiecare pas.


Îmbunătățiți-vă nutriția, creșteți-vă calitatea vieții – alăturați-vă comunității FinClub aici și deblocați-vă întregul potențial. 


Dacă vă înscrieți ca și client puteți cumpăra produsele la prețurile de depozit, beneficiind de o reducere de 25% - 30% din prețurile cu amănuntul.


Tel. înscriere:
Dr. Adriana Ardelean (Constantin) - 0724 900 764 

(menționați neapărat ca referință Clinica Naturell).


Suplimente nutritive FinClub – Shop