Uleiuri esențiale și suplimente naturale doTerra

Bine ați venit la colecția noastră de uleiuri esențiale & suplimente pure și naturale doTerra


Crește-ți starea de bine cu extractele noastre meticulos realizate din cele mai bune plante și ierburi. Uleiurile noastre esențiale pure revoluționează modul în care familiile își gestionează sănătatea. Valorificăm cele mai puternice elemente ale naturii și împărtășim aceste daruri prin comunitatea noastră globală de distribuție.


Cum folosim uleiurile esențiale?

Uleiurile esențiale sunt folosite pentru o gamă foarte largă de aplicații de sănătate emoțională și fizică. Ele pot fi uleiuri distincte sau în amestecuri complexe, putând fi utilizate într-una din următoarele cele trei metode (sau o combinație a acestora):

Aromatic

Anumite uleiuri esențiale, atunci când sunt difuzate, trezesc simțurile cu o stimulare revigorantă, în timp ce altele creează o atmosferă senină, perfectă pentru relaxare după o zi lungă. Aceste uleiuri nu numai că vă transformă spațiul cu mirosuri încântătoare, dar își fac și magia pentru a curăța aerul, alungand orice miros persistent și lăsând în urmă o ambianță proaspătă, revitalizantă.

Topic
Uleiurile esențiale sunt ușor absorbite de piele și pot fi aplicate în siguranță local.

Intern

Porniți într-o călătorie aromată în timp cu uleiuri esențiale care se mândresc cu o moștenire culinară bogată. Crește-ți starea de bine cu aceste uleiuri versatile, nu doar ca delicii aromatice, ci și cu suplimente alimentare puternice create pentru îmbunătăți vitalitatea și starea de bine.


Aici găsiți câteva tipuri de uleiuri esențiale:

⋅ Lavandă – Ajută la reducerea stresului, durerilor de cap și lipsei de somn;
⋅  Mentă – Ajută la reducerea febrei, alergiilor și migrenelor;
⋅ Breathe / Air (Amestec respirator) – Ajută la reducerea problemelor cauzate de astm, gripă și stimulează respirația în timpul somnului;
⋅ Portocală sălbatică – Ajută la reducerea insomniei, la eliminarea excesului de apă și la reducerea inflamației;
⋅ Balance (Amestec de împământare) – Oferă o stare de relaxare, ajută la echilibrul emoțional și poate reduce frica sau trauma.


Îmbrățișează un stil de viață plin de vitalitate cu uleiurile esențiale și suplimentele alimentare doTerra redescoperind armonia, echilibrul și vitalitatea cu fiecare picătură și trezește-ți simțurile la puterea transformatoare a uleiurilor esențiale pure și naturale de la doTerra.


Răsfoiți aici astăzi selecția noastră de uleiuri esențiale și suplimente naturale doTerra și porniți într-o călătorie de auto-descoperire și bunăstare. Trezește-ți simțurile, hrănește-ți corpul și îmbrățișează esența celor mai bune oferte ale naturii cu doTerra.


doTerra uleiuri & suplimente naturale & - Shop