SCIO / QUEX S - SENSO

În prezent este unul dintre cele mai performante dispozitive de analiză, terapie și reducere a stresului, folosind principiul Biorezonanței Electro-fiziologice cu Bio-feedback. 

Acesta detectează stări și sechele din trecut, condițiile prezente, precum și afecțiunile pentru care clientul are unele predispoziții. Precizia sistemului se bazează pe zeci de ani de cercetare în Medicina Bio-energetică (scanare electro-dermică).

SCIO / QUEX S este un sistem electro-fiziologic universal, creat după principiile fizicii cuantice, care printr-un set de senzori (electrozi) plasați pe frunte și la membrele persoanei evaluate, „citește” vibrația emisă de corp, adică. undele de energie emise de organism, pe care le procesează cu ajutorul calculatorului și al software-ului specializat (OMNIS).

Software-ul OMNIS (Eductor 64) este considerat a fi probabil unul dintre cele mai mari și cuprinzătoare software de reducerea stresului din lume (include peste 250 de programe). Combinat cu hardware-ul SCIO / QUEX S, permite funcționarea sistemului și citirea câmpurilor energetice subtile ale corpului.

Diagnostic și terapii principale:

Alergii; Anti îmbătrânire; Bio-feedback; Flori Bach; Body Viewer (3D); Cranio-Sacral; Dicționar de boli; ORL & Dental; Identificarea deficitelor de nutriție; Indici de stres; Iridologie; Emoții & Psihologie & NLP; Organe și oase și țesuturi și meridiane etc.

Principalele beneficii:

  • Identificarea stresul organelor, conexiunea cu emoțiile și armonizarea acestora la nivel energetic;
  • Identificarea traumelor fizice și a conflictelor emoționale de-a lungul vieții, cu specificarea vârstei;
  • Identificarea predispoziției organismului față de anumite boli care ar putea apărea în viitor;
  • Reducerea stresului, oboselii și durerii;
  • Identificarea și eliberarea blocajelor energetice.